måndag 24 maj 2010

Ååååh, Robert Smith!

Alla gillar väl Cure eller har i alla fall gjort det. Själv lyssnade mitt 17-åriga jag otroligt intensivt på låten Burn eftersom den var med i den sanslöst häftiga filmen The crow, kolla bara här!

Vissa gillar dock Cure lite mer än andra. Vissa gillar dom så mycket att dom är med i en fanclub. Det är huvudpersonen i Coco Moodyssons nya album Jag är ditt fan in i döden.På en pub möter huvudpersonen ett gäng som hänger på ett nätforum för Cure-fans. Snart är det dags på konsert och dom försöker bräcka varandra i vem som gillar Roberts Smith (sångaren i Cure, ju!) mest. Efter konserten väntar dom på baksidan för att få en skymt, eller kanske till och med säga hej(!), till Robert, åååh tänk vilken lycka! Varvat med detta för huvudpersonen ett samtal med Robert där hon berättar en hel del nördiga grejer hon vet om honom och varför hon gillar Cure så mycket.

Förutom att det här är roligt om man gillar folk som verkligen, verkligen går in för saker (kallas även för nördar <3) så är det riktigt snyggt. Coco Moodysson har en väldigt charmig teckningsstil. Oavsett om du är ett Cure-fan, känner någon som är ett Cure-fan, bara gillar Cure lite lagom eller skiter i Cure men gillar bra och rolig läsning så är det här en hit.

Bilden ovan har jag snott från Coco Moodyssons blogg

Inga kommentarer: