lördag 12 december 2009

12 december: Mats Strandberg/Sara Hansson

Mats Strandberg är författare och kom i höst ut med boken Halva liv. Mats har dessutom varit så himla gullig att han svarat på våra otroligt intellektuella frågor. Gulligheten finner inga gränser när det gäller Mats eftersom han dessutom har bidragit med en lucka och 10 spotifyinbjudningar till er som ännu inte har myglat er till Spotify. Maila bara oss på elinochsiska(a)gmail.com så vidarebefodrar vi era mailadresser till Mats och ni kan njuta av hans finfina lucka. Först till kvarn gäller!

Mats lugna favoriter på Spotify.
10 låtar för en glöggig efterfest eller en hemma-och-stöka-inför-julen-dag. Ballader med mer eller mindre power som får dig att gilla livet lite mer.Sara Hansson är en alldes underbar serietecknare som nyss kom ut med novellboken Den hemliga kroppen. Om man inte har fått tag på den kan man läsa hennes underbara blogg. Sara tecknar smarta, intelligenta och kloka serier som man ibland skrattar åt och ibland får ont i magen av. Så ska det ju vara! Hon bjuder er på en så fin serie att jag blev alldeles till mig när jag läste den. Underbart bra! Kolla även in Saras blogg för att se fler av hennes serier.

3 kommentarer:

Sara BE sa...

Åh, vilken fin spellista och vilken UNDERBAR serie!!!

Johannes Aggro Torstensson sa...

Liv Strömqvist och Sara Hansson...Vilket gott sällskap man har hamnat med!

Lycka Till sa...

Jag har hört talas om att man inte skall ha hjältar och hjältinnor utan hålla sig jämställd med människor, men tyvärr. det är kört. Sara Hansson: jag dyrkar dig och alla pennor du någonsin rört vid.