torsdag 24 december 2009

24 december: God Jul önskar Elin & Siska

Så här på julafton blir vår julklapp till er, och den perfekta avslutningen på vår fina julkalender, en lucka med Elin & Siska. Vi passar på att önska er God Jul med en alldeles speciellt intellektuell och tjusig lucka där vi sitter i Siskas kök, äter knäck och pratar om det vi älskar allra mest.
Siska älskar Science fiction och pratar om den bästa science fiction-skivan hon vet - The cold vein med Cannibal Ox. Den har hon bloggat om här. Rymden, hip-hop och robotar.
Den bästa Science fiction-bok Siska vet är Neal Stephensons Anathem, den har hon bloggat om här. Munkar, rymden och annat flott.
Föga förvånande älskar Elin Morrissey och the Smiths mest i hela världen. Självömkan, depp och perfekt popmusik. Här visar hon samlingskivan The world won't listen.
Elin har även med sig Morrisseys singel Ouija board, Ouija board och spelar b-sidan på den. Yes, I am blind heter den och är Elins älsklingslåt.

God Jul till er alla önskar Elin och Siska!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Elin och Siska för en välgjord kalender med mycket innehåll. Den har varit kul att följa :). Hoppas ni båda får en toppen julafton idag!

Katrin sa...

God jul önskar jag er, världens bästa bibliotekarier!

Anonym sa...

God Jul Elin & Siska! Tack för alla fantastiska tips!

Pål Eggert sa...

God jul på er och tack för en sista, riktigt rolig lucka.

Och lite kul att Salka som skrivit den fina boken Deltagänget tydligen följt h & h bloggens julkalender. Men kvalitet dras väl till kvalitet...

Mikael sa...

Ni är så himla fantastiskt jättebra!!!

God jul!

Angelique Lind sa...

Tack för en kanonkalender!